top of page

HOT wax

Harley Hot Wax er for mindre og mer sensitive områder 

Inneholder kun de beste ingredienser og eteriske oljer, den lave smeltetemperaturen garanterer kundene en komfortabel og tilfredsstillende behandling.

  • Fjerner hår helt ned til 1mm

  • Etterlater ikke en klissete overflate

  • Kan påføres samme område 2-3 ganger

  • Laget av furuharpiks, bivoks og eteriske oljer

  • Produktene er ikke testet på dyr

  • Bruk vår Pre-Waxing & After Care Oils for maksimale resultater.

  • Kommer i pakker på 1kg.

Summer Fruits Hot Wax

Summer Fruits Hot Wax

En fettløselig voks som er delikat mot huden. Summerfruit fjerner stubbete hår ned til 1mm. En deilig duft av frukter/bær. 1 kg Kr. 245,00 (-15% rabatt pr kg ved kjøp av hele esker á 20kg)

Chocolate Hot Wax

Chocolate Hot Wax

Harley Chocolate Hot Wax inneholder titandioxid. Som ikke bare gjør den ideell for sensitiv hud, men dens sjokoladearoma gir behandlingen en skikkelig duft av sjokolade, perfekt for enhver sjokoholiker. 1 kg Kr. 245,00 (-15% rabatt pr kg ved kjøp av hele esker á 20kg)

Aloe Hot Wax

Aloe Hot Wax

Harley Aloe Hot Wax er et fettløselig voksprodukt som har et skimrende utseende som gir en flott voks og etterlater huden silkeaktig og glatt. En frisk og nydelig duft. Laget for de mest krevende fagfolk. 1 kg Kr. 245,00 (-15% rabatt pr kg ved kjøp av hele esker á 20kg)

Rose Hot Wax

Rose Hot Wax

Med titandioksid. Designet for de mest følsomme hudtypene. Vår Rose Hot Wax er en vinner for terapeuter som har kunder med ekstra følsom hud. Rose Hot Wax fester seg ikke til huden, som igjen gjør denne voksen perfekt for veldig sensitiv hud. 1 kg Kr. 245,00 (-15% rabatt pr kg ved kjøp av hele esker á 20kg)

Lavender Hot Wax

Lavender Hot Wax

En fettløselig voks som er ekstremt mild mot huden. Ved å bruke bare de fineste ingrediensene og essensielle oljer, vil den lave smeltetemperaturen garantere kundens komfort og total tilfredsstillelse. Designet for å fjerne hår så kort som 1 mm på alle områder. 1 kg Kr. 245,00 (-15% rabatt pr kg ved kjøp av hele esker á 20kg)

bottom of page